LAKCORRECTIES

Bij Atelier Saint Michel nemen we het polijsten en corrigeren van lakken heel serieus. Naast ons specialisme is het ook onze passie en dat al meer dan 25 jaar.

In de slideshow gaat het om het corrigeren van een vandalisme schade op een Ferrari: een grote kras over de hele breedte van de zijkant die door de lak heen was. Hoe heeft onze meesterpolijster dit aangepakt?

  1. Reinigen van de lak
  2. De kleur op maat laten maken
  3. De lak ingelegd in de kras
  4. Lak enige dagen laten drogen
  5. Teruggeschuurd met diverse soorten fijn schuurpapier
  6. Gefinished met polijstechnieken

De auto hoefde niet overgespoten te worden, dus onze klant was heel blij met het resultaat.

POLIJSTEN

Is het verwijderen van imperfecties of beschadigingen zoals onzuiverheden, krassen, swirls, hologrammen of draaingen in de lak. Naast onze ervaring zijn ook  de zorgvuldig geteste compounds, pads en finishing producten van groot belang samen met de daarbij behorende techniek. Bij de intake kijken we niet alleen naar de lakschade maar ook naar het geheel. Met onze lakmeting en laktest kijken we wat haalbaar is bij de lakschade en geven een passende oplossing met de juiste techniek voor het lakprobleem.

SCHUREN EN POLIJSTEN

Het terugschuren en polijsten van lakken is een vakmanschap wat weinig mensen beheersen, hier gaan heel veel jaren aan vooraf. Deze techniek kan worden toegepast bij zowel zojuist overgespoten lakken als bestaande lakken maar ook bij restauratie projecten van klassieke auto’s. Onze meesterpolijsters zijn inmiddels een begrip bij kenners en professionals. Onze referenties zijn daardoor heel breed en op ieder niveau. Wij zijn er trots op dat Antoon onze Meesterpolijster is opgeleid door Barry James Meguiars himself.

KLEINE LAKSCHADES

Heeft u een kleine kras of andere lakschade zoals een deuk of een kapotte velg dan bent u bij onze vakmensen op het juiste adres. Wij ontzorgen u graag.

Wij maken aan de hand van ons intake formulier waarbij het type auto, de staat van de lak en het aantal kilometers die uw auto heeft gereden een prijsvoorstel . Daarnaast kan het zijn dat een behandeling arbeidsintensiever is dan van tevoren is ingeschat, omdat we soms dit pas later ontdekken. Wij houden u hiervan tussentijds op de hoogte. De duur van een behandeling of lakrenovatie kan variëren van 1 tot 5 dagen.

Een leenauto kan naar wens geregeld worden tegen betaling, al bieden wij gratis onze bedrijfsauto aan.

EEN OVERZICHT VAN ONZE BEHANDELINGEN

Nieuwe auto

Lak reinigen en aanbrengen Saint Michel coating

Gebruikte auto

Lak reinigen, polijsten en aanbrengen Saint Michel coating

• Per auto bekijken wij welke coating het beste past bij uw lak en auto.