LABO

Onze passie om iets mooi te maken en onze praktijk ervaring van bijna 25 jaar in het Atelier Saint Michel heeft ons de inspiratie gegeven om een eigen productenlijn te ontwikkelen en te produceren waar we dagelijks mee werken in het Atelier maar ook een lijn die voor iedereen bereikbaar is.

Ons merk Saint Michel is niet zomaar een merk, het is een filosofie die ons drijft om te innoveren, ontdekken en ons vakmanschap steeds weer naar een hoger niveau te tillen.
In ons Labo besteden aandacht aan de ingrediënten, de werking, de duurzaamheid en resultaten.
We testen alle producten net zo lang totdat we het beste resultaat hebben bereikt wat haalbaar is.
In ons manifest kunt u hier meer over lezen.

De Autoshampoo
Is ontwikkeld door Antoon Michielsen die al zijn ervaring van 35 jaar in het hoogwaardig detailleren van auto’s en het restaureren van klassiekers toegepast heeft om samen met onze R & D deze unieke Shampoo te maken.

De Auto Parfum
Omdat we vonden dat producten ook lekker mogen ruiken is onze fascinatie voor geuren ontstaan door Marijke Michielsen.

De inspiratie voor onze geuren komt uit Grasse de bekende bloemenstreek. We hebben een parfumeur gevonden die ons hierbij kon helpen en hebben samen hem, 2 prachtige geuren voor onze Auto Parfum ontwikkeld. Beide op basis van etherische oliën. De Saint en de Michel.

Wat komt er nog meer uit de koker van ons Labo ?
Ondertussen zijn wij achter de scherm druk bezig met nieuwe ontwikkelingen. Binnenkort rollen er meer producten uit onze koker dus hou onze webshop in de gaten om op de hoogte te blijven.