HISTORIE

EEN GOEDE NAAM BOUW JE NIET ZOMAAR OP, DAT KOST JAREN EN GROEIT MET JE MEE.

Van kleine restauraties tot grote projecten waarbij de lat steeds weer een stukje hoger ligt, dat is hoe het verhaal is begonnen. In het jaar 1987 zijn we gestart met het polijsten en restaureren van klassieke auto’s, met hierin als specialisme Renault Alpine’s. Daarnaast was passie voor het perfectioneren en renoveren van autolakken onze motivatie voor het ontwikkelen van onze eigen lakveredelings concept dat past bij elk type auto binnen de professionele dienstverlening van ons Atelier Saint Michel.

Atelier Saint Michel staat voor een jarenlange ervaring waar een enorm aanbod aan kennis en kunde aanwezig is die binnen de Automotive industrie is opgebouwd in binnen- en buitenland, met name in de kwaliteit van het verbeteren van autolakken.

Hierin streven wij naar persoonlijke en duurzame contacten en vinden het belangrijk om op een professionele, tevens informele manier onze trouwe relaties te bedienen en van een goed advies te voorzien.

Wij groeien nog altijd in kwaliteit en blijven ons verwonderen over allerlei nieuwe technieken. Naast vele bijzondere referenties is zoals de Sultan van Brunei en de Sjeikh Maktoum van Dubai, is de samenwerking met de Koninklijke Stallen voor ons de grootste eer.

DROMEN ZIJN ER OM WAAR TE MAKEN

Of je nu een Porsche hebt of een Golf wij maken graag dromen waar.
In de afgelopen jaren zijn onze klanten vrienden geworden.
Onze vrienden worden klanten.
Aan onze koffie tafel wordt er veel gelachen, sterke verhalen verteld
en delen we graag onze gezamenlijke passie en liefde voor mooie auto’s.